INSTAL.LACIONS

3 centres esportius a dos diferents alçades que ens permeten realitzar entrenaments d’alt rendiment. Un centre esportiu a la capital, Andorra la Vella a 1.100 mts., en el poble d’Encamp a 1.200 mts. i un centre esportiu al Pas de la Casa a 2.000 mts.

2 piscines olímpiques indoor i una 1 piscina olímpica de 50mts.

Camps de futbol i camp de rugby.

Pistes de tennis i pàdel.

sales d’entrenament físic indoor.

Caldea, centre termolúdic, després dels entrenaments físics, els beneficis de les aigües termals de Caldea.

  Hotels, disposem de la millor oferta hotelera d’Andorra adaptada a les necessitats de cada grup.

VALORS AFEGITS

Podem oferir entrenaments en altitud per millorar le rendiment esportiu. La nostra situació geogràfica ens permet realitzar entrenaments a partir del 1.200 metres i fins els 2.500 metres.

El nostre entorn natural de muntanya ens permeten sortides a l’aire lliure adaptades a totes les necessitats. Excursions a peu, esquí o snow-board, esquí de muntanya, raquetes, etc…

VACANCES A LA NEU

No ho dubtis i gaudeix d’unes vacances a la neu inoblidables. Us oferim les millors instal.lacions d’esquí de tot el Pirineu, amb 210 km de domini esquiable. L’estació d’esquí de Grandvalira està destinada a tots els públics. Famílies, nens, grups, experts i no tan experts, esquiadors i amants de la natura. Tothom hi té cabuda! Contactan’s! i descobreix aquest domini esquiable i acompanya-ho amb més activitats.

ESTATGES ESPORTIUS

El nostre slògan és “ Per a un alt rendiment, les millors condicions “ Oferim entrenaments esportius a partir dels 1.200 metres i fins els 2.500 metres d’alçada amb les millors condicions i amb les millors instal.lacions.

COMITÉS D’EMPRESA

Millorem les relacions interlaborals amb sortides “team building”. La combinació d’activitats esportives, neu, gastronomia i oci, fan d’aquest tipus de viatge un moment idoni per crear llaços d’equip.

VIATGES ESCOLARS

El nostre slògan és: “ Per pasar-s’ho bé cal ser creatiu!” Aprofitem l’avantatge que ens proporciona el nostre posicionament geogràfic i combinem els Pirineus amb la platja i la cultura, tot en un mateix viatge. Des d’Andorra, i en menys de 3 hores, podem gaudir de la platja, del ràfting, del barranquisme, del kayac, a més a més de l’oferta cultural de Catalunya. Tot això, combinat amb tota l’oferta del Principat d’Andorra.

INFORMACIONS GRANDVALIRA